מרחבי למידה פעילה - עולם אחר של הוראה

כמו אוניברסיטאות מובילות בעולם, גם אוניברסיטת בר אילן מכירה בתרומה ובאפקטיביות של למידה פעילה.

בנינו ארבע כיתות חדשות ללמידה פעילה המכילות ריהוט מובילי (כסאות ושולחנות על גלגלים). הכיתות נמצאות בבניין 605, קומה 1.

הכיתות מאפשרות:

• עבודה בקבוצות
  • חווית הוראה ולמידה שונה ומלהיבה
  • מעורבות מקסימלית ועבודת צוות של הסטודנטים

כיתות למידה פעילה

לפרטים נוספים יש לפנות לענבל חאיק inbal.hahic@biu.ac.il

לבקשה לשיבוץ יש למלא טופס זה.

** מילוי הטופס אינו אישור השיבוץ. בחינת השיבוצים ואישורם יתקיימו כחודש לפני תחילת כל סמסטר.

מרצים משתפים:

"הכיתה מדהימה. התלמידים הגיבו בצורה מרתקת ומאוד נהנו בשהיה במרחב. הצלחנו להפעיל את התלמידים בצורות מגוונות: בשיח, במשחק, בהפעלה ויצירת מצגות שיתופיות, בקיום דיונים בקבוצות ועוד.

"הכיתה מאפשרת את הגיוון בהוראה ומשדרגת אותה. פשוט אפשר לעשות דברים אחרת! המרחב עצמו נעים ושובר שגרה וזה גם ערך חשוב בפני עצמו".

"יש שולחנות ויש אפשרות לעבודה שיתופית בקבוצות סביב השולחן. כתוצאה מכך קיימת הפריה הדדית ושיתוף פעולה בין הסטודנטים".

סטודנטים משתפים:

"כיתה מאוד חדשנית, משרה אווירת לימודים טובה יותר".

"כיתה נעימה, אינטראקציה אמיתית. הכיתה מאובזרת בצורה שמשרתת ביעילות את השיעור גם מבחינה לימודית וגם מבחינה חברתית".

"כיתות מעולות ומתקדמות, מאוד נוח עם המקרן והצורת ישיבה השונה, הכיסאות נוחים והאופציה שתמיד אפשר לשנות את צורות הישיבה מאוד עוזרת ללמידה...".